Rólunk

Összhangban a természettel...

…ez a mottónk kertek tervezésekor és építésekor. Munkánk során nemcsak a kert környezetéhez illő megoldásokat keressük, hanem a növények összeállításában is a sokszínűségre törekszünk, mely által egészségesebb, időtállóbb kertet hozunk létre. Már tervezéskor olyan megoldásokon gondolkodunk – a helyszíni jellegzetességek és igények figyelembevételével – , melyek révén a kert a természet öngondoskodó mechanizmusához hasonlóan a lehető leginkább önfenntartóvá válhat. Mindez pedig kiegészül az építéskor használt okos öntözési megoldásokkal, melyek célja, hogy a kert is, és gazdája is kiegyensúlyozott és elégedett legyen hosszú távon is. 

Munkafolyamatunk

Kert a kereteken belül
Ahhoz, hogy a kerted valóban megfeleljen az igényeidnek, valamint az igényeidet a lehető legjobban tudjuk kiszolgálni a lehetőségeidhez mérten –  a kereteken belül maradva -, nagyon sokat kell majd beszélgetnünk.

A Clevergreen szerepe
Te döntöd el egy személyes találkozó során – de akár még azt megelőzően -, hogy mit szeretnél velünk megcsináltatni. Mi mindenképpen állunk rendelkezésedre, megtiszteltetésnek veszünk minden megkeresést. Amennyiben csak konzultálni akarsz velünk, elmegyünk, megnézzük a kertet, felmérjük az igényeidet, és ajánlatot teszünk. Ha egy tervet vársz tőlünk, kiválasztod a megfelelő szolgáltatáscsomagot, akkor az első látogatáson már fel is mérjük alaposan a helyszínt, így egy olyan tervet fogsz kapni tőlünk, amely néhány módosítást követően, nagyon pontosan jeleníti meg az igényeidet.

Tervezés, kivitelezés
Ha elkészült a terv, következik annak megvalósítása. A terv nincs kőbe vésve, gyakori, hogy az építés során új ötletek jönnek, ezeket szívesen átbeszéljük és módosítjuk a terveket, ajánlatokat.

Csapatunk

Kerttervező- és építő szakembereink nemcsak sokéves tapasztalattal bírnak, de követik a legfrissebb trendeket is.

Írj nekünk!
Földi Béla

Okleveles mezőgazdasági gépészmérnök, a Varga Márton Kertészeti és Földmérési Technikum és Kollégium igazgatóhelyettese és oktatója

Bánki Róbert

A Clevergreen egyik tulajdonosa, közlekedésmérnök, vállalkozó, a természet iránti szeretete pedig a Clevergreen alapítását inspirálta.

Wagner Zsolt

Minden vállalkozásnak szüksége van egy mindentudó informatikai szakemberre. A Clevergreen-nél Zsolt oldja meg a felmerülő technikai és technológiai kihívásokat.

Landor Csilla

Ügyfélkapcsolati munkatársunk húsz éve dolgozik a HR szakmában: agilis, kreatív és jókedvű hozzáállásával minden helyzetben megtalálja a megoldást.

Homokay Ádám

Ádám a Clevergreen tervezője, végzett parképítő, és jelenleg a Szent István Egyetem Tájépítészeti és Településtervezési Kar hallgatója. Emellett számos hazai és nemzetközi kertépítési verseny nyertese.

Wild Judit

A cég marketing tartalmaiért és megjelenéseiért felelős Judit hosszú évekig dolgozott újságíróként és piackutatóként.