Kerttervezés

Kerttervezés

Szenvedélyünk a természetes kertek tervezése és építése. 

Ezen kertek lényege, hogy minél jobban hasonlítsanak az erdők-mezők látványvilágára, hangulatára, így bennük a növényzet dominál, a burkolatok, épített elemek háttérbe szorulnak. A növények kiválasztásban fontos szerepet játszik, hogy a kert milyen mikroklímával rendelkezik, valamint a természetes sokszínűség, azaz biodiverzitás megteremtése. E sokszínűség révén a betervezett – sokszor őshonos – növények egészségesebben, kevesebb ápolással is szépen növekednek a kertek gazdáinak legnagyobb örömére. 

A természetes kertek kitűnő kiegészítői a nyugodt, letisztult hangulatot árasztó modern stílusú épített kerti elemek. Mindemellett pedig – mivel a 21. században élünk – az okos berendezési tárgyak segítik a fenntartási munkát, valamint praktikus információkkal szolgálhatnak a kertek tulajdonosainak is.

Ugyanennyire – ha nem még inkább – fontos, és a kerttervezési folyamatunk nulladik lépése a megrendelői igények felmérése. Ez két lépcsőben történik: az első egy online kérdőíves felmérés többek közt a tervezett kerthasználati szokásokról, rendelkezésre álló, a kerttel töltendő időről. Második lépés a terepszemle: kerttervező kollégánk az online kérdőívnek köszönhetően, immár az alap információk birtokában, felkészülten méri fel a kert konkrét tulajdonságait, lehetőségeit. 

Kíváncsi vagy az online kérdőívre? Itt nézheted meg. 

A kerttervezési folyamat eredményeképp tervrajzot, valamint videós szimulációt kap tőlünk a jövőbeli Clevergreen kert tulajdonosa. 

Mennyibe kerül ez? Itt tudod megnézni az árainkat. 

Kert és medence egy családi házhoz

Terv egy relaxáló-grillező kerthez

Kert és medence egy családi házhoz

Terv egy relaxáló-grillező kerthez

Tetszik? Kérj tőlünk ajánlatot!

Munkatársunk 48 órán belül felveszi veled a kapcsolatot.

Érdekel, hogy mit tudnánk kihozni a kertedből?

Ha kíváncsi vagy, töltsd ki a kerthasználatodról szóló, 2 perces igényfelmérő kérdőívünket és munkatársunk 48 órán belül felveszi veled a kapcsolatot.

Kitöltöm a kérdőívet