Kertépítés

Kertépítés

A természet ihlette kertek építésekor jellemzően ötféle anyagot használunk, ezek közül a legfontosabb a növényzet. 

Kőzetek közül az andezit nemcsak természetes, de többféle formájában is tökéletesen illeszkedik a kertünkbe. Felhasználhatjuk murva formájában szórt burkolatok építéséhez, ez vízáteresztő tulajdonsága miatt javítja kertünk vízháztartását. Emellett tömb formájában használhatjuk támfalak, lépcsők, tipegők építésére, létrehozhatunk sziklakerteket vagy vándorkőként is elhelyezhetjük őket. Az andezit mellett kikerülhetetlen alapanyag a fa: építhetünk belőle teraszokat, pergolákat, lugasokat, térhatárolókat, kerítéseket. 

Ezen természetes anyagok mellett, kiegészítőként további két mesterséges anyaggal dolgozunk. A látszóbeton egyszerű vonalvezetése és semleges színe tökéletesen belesimul a természetbe: készíthetünk belőle áttört burkolatokat, lépcsőket, támfalakat, vagy magaságyásokat, kültéri bútorokat. Mindemellett az acél többféle formában is megjelenhet a kertünkben, mivel kitűnően alkalmas pergola, magaságyás, vagy utak kialakítására.

A praktikus és természetes szemléletmód a kertépítés során is fontos  számunkra: az építés során kitermelt anyagokat nagyrészt újrahasznosítjuk a területen.

Tetszik? Kérj tőlünk ajánlatot!

Munkatársunk 48 órán belül felveszi veled a kapcsolatot.

Érdekel, hogy mit tudnánk kihozni a kertedből?

Ha kíváncsi vagy, töltsd ki a kerthasználatodról szóló, 2 perces igényfelmérő kérdőívünket és munkatársunk 48 órán belül felveszi veled a kapcsolatot.

Kitöltöm a kérdőívet